News:
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
+  Plaza Urusniaga Melalui Internet | Usahawan Internet | Promosi Melalui Internet | Jawatan Kosong
|-+  JUAL | BELI | PRODUK | PERKHIDMATAN | SEWA (KATEGORI INI HANYA UNTUK IKLAN)
| |-+  Khidmat, Jual Beli - Barang, pakaian dan hiasan perkahwinan
| | |-+  Kuala Lumpur: Tudung Batu Swarovski Lycra Thai silk Lebaran
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Kuala Lumpur: Tudung Batu Swarovski Lycra Thai silk Lebaran  (Read 899 times)
garfieldtulip
Newbie
*

Markah Reputasi Ahli ini = 0
Offline Offline

Posts: 1


BeAUTY MY Passion


View Profile
« on: August 14, 2010, 10:37:07 PM »

                                                        

-Tudung Thai silk lycra Batu Swarovski
-Design Batu Sendiri
-Untuk sesiapa yang suka 'Look vogue' and Sweet
-Sesuai ke Majlis, g keje and shopping pun ok jer
-Semua Warna available..klo nak match dgn baju just mms me color baju.Klo yg
corak tu bergantung dgn availabality.But i will try my best utk dptkan corak
yg lawa2 sgt.ok
- willing to cod kat maner-maner jer janji area kl atau selangor.klo outside
kl sms jer then kta try discuss
-Harga Tudung bergantung dgn part of batu..
-Batu bole letak kat atas tudung,atas sampai dagu mcm dlm pic tu oren ,Depan
means dari Dagu ke bawah ikut jahitan tudung tersebut and keliling tudung
sampai belakang..Every part penambahan just tambah lima ringgit.tak kesah lah
design mcmn pilih jer maner suka.tapi klo ader idea just let me know
-Saiz tudung M and L.dalam pic tu saiz L.
-Klo betul-betul berminat sms jer saya..sure i will give best offer coz i want
every woman look vogue during this Raya..

contact me;0137878110

 
RM33



* IMG00044-20100812-0037.jpg (142.48 KB, 1600x1200 - viewed 96 times.)
« Last Edit: August 14, 2010, 10:47:36 PM by garfieldtulip » Logged

PoNds WaZ HeRe
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
  MAKLUMAT @ INFO TERKINI
  BLOG .  PAUTAN  .  TIPS  .  GELAK KETAWA ???  .  SEGALA - GALANYA MENGENAI PERNIAGAAN
 

 

 

 

MAKLUMAT PERATURAN PENJUAL/ PEMBELI

  1. Setiap bulan semua topik yang tidak berbalas (reply) lebih 30 hari akan automatik dipindah ke tong sampah maya yang hanya admin dan moderator sahaja boleh lihat. Oleh itu sentiasalah datang jengok topik yang anda buka terutama peniaga dan reply sebelum 30 hari dari tarikh reply terakhir topik tersebut.

  2. Ahli yang tidak login melebihi 30 hari dianggap tidak lagi aktif dan username ahli tersebut akan dipadam dari database MySql kami.

  3. Semua yang membuka topik hendaklah memastikan topik tersebut diletakkan di ruangan (board) yang betul.

  4. Pembeli dinasihatkan secara serius menyimpan segala resit pembayaran, merekod perbincangan melalui sms dan sentiasa menggunakan KARMA (sokongan) untuk memberi reputasi samaada peniaga tersebut menepati sikap yang seharusnya sebagai seorang peniaga. Begitulah juga disebaliknya.

  5. Ditegaskan, pihak plazacentre.net tidak bertanggungjawab dalam apa-apa masalah yang timbul antara peniaga dan pembeli.