MENU >>   Ucapan Pengarah | Produk dan Khidmat | Pendaftaran Ahli Rakan Niaga Baru (Percuma) | Login | Soalan Yang Sering Ditanya

PROSEDUR - PROSEDUR URUSNIAGA ANTARA AHLI, KAMI DAN PEMBELI

 

Kami ingin berterus terang bagaimana kami menjalankan aktiviti kami dan bagaimana anda menjalankan aktiviti anda. Katakan anda adalah tuan punya login name " Herba". Anda berhasrat untuk menyertai kami. Mula-mula anda kena mendaftarkan?

 

 

Snap shot diatas adalah link yang membolehkan anda mendaftar menjadi ahli kami.Anda kena klik untuk kehalaman pendaftaran.

 

 

Snap shot diatas menunjukkan sebahagian rupa borang pendaftaran yang diisi oleh anda. Contoh disini mengandaikan anda adalah "Herba". Setelah isi klik butang "Join us!". Anda akan mendapat email dari kami secara automatik, sila buka dan klik pada link pengesahan. Barulah anda sah menjadi ahli kami. Anda akan tahu anda sah sebagai ahli kami bila anda dibawa ke halaman yang menyatakan pengesahan anda.

 

 

 

Snap shot diatas ini pula adalah menu yang mesti anda klik iaitu "Akaun Ahli (Control Panel)"

 

 

Snap shot diatas menunjukkan perkara yang mula-mula anda mesti buat iaitu klik pada link "Dapatkan link (klik disini)", rujuk pada kotak diatas.

 

 

Snap shot diatas menunjukkan halaman untuk anda letak nama login, katakan anda adalah "Herba". Taip dan kemudian klik butang "Get codes!"

 

 

Snap shot diatas adalah halaman yang memberi anda alamat laman web anda, boleh pilih mana satu atau guna semuanya. Katakan anda hendak jual Hot Pepper Spray, "copy" linknya dan simpan dalam fail (hilang tak apa kerana anda boleh dapatkan semula pada bila-bila masa).

 

Bersambung klik disini....