MENU >>   Ucapan Pengarah | Produk dan Khidmat | Pendaftaran Ahli Rakan Niaga Baru (Percuma) | Login | Soalan Yang Sering Ditanya

Cd Video Membina Laman Web  Dalam Masa 1 Hari Sahaja

 

Mukadimah ::  Borang pesanan

 

 

ASSALAMUALAIKUM/ SALAM SEJAHTERA SEMUA

 

Anda Hendak Membeli Cd Video Saya Yang Akan Memahirkan Anda Dan Membolehkan Anda Membina Laman Web? Baca dulu...

 

Perhatian ! Sehingga hari ini, hanya beberapa set sahaja yang tinggal, oleh itu siapa cepat dia dapat, tiada "booking" "booking"

 

Saya ingin meminta 10 minit dari anda...

 

 

 

" Teliti Betul-Betul, Fikir masak-masak, tanya diri anda. Adakah anda tahu membina laman web ?. Saya hendak tunjukkan bagaimana saya dapat menukar anda daripada langsung tidak tahu membuat laman web kepada mahir membuat laman web  !. Beli Cd ini, anda lebih beruntung dan tidak akan rugi. Selepas ini, anda buat laman web macam tutup sebelah mata... (jangan tutup dua-dua mata, nanti rosak komputer anda)"

 

Saya hendak anda mahir membina laman web  ! Saya mahu anda bergantung pada diri sendiri, Saya mahu anda berdikari sendiri ! Jadi belilah Cd ini.  Banyak yang boleh anda pelajari. Satu set Cd ini mengandungi ilmu lebih 3 Gigabytes. Klik disini untuk membuat tempahan

 

Ohh !!! tak tahu berbahasa inggeris..... saya pun macam anda tak mahir berbahasa inggeris... Cd ini 99% penerangan, syarahan, rakaman praktikalnya berbahasa Melayu (Malaysia). Versi bahasa inggeris saya tidak buat lagi.

 

Ada sample video produk ini disini. klik disini untuk download (saiz = 4 Megabytes, mainkan video ini menggunakan Window Media Player)

 

Malas membaca? ingin terus tempah? Sila klik disini.

 

Anda ada Microsoft Frontpage?. Kalau anda beli Set Microsoft Office, tentu ada microsoft word, excel, powerpoint, access dan frontpage didalamnya. Yang sering masyarakat guna adalah microsoft word, excel dan powerpoint. Jadi ramai yang buat microsoft access dan frontpage macam hiasan sahaja. Beli cd ini dan manfaatkan microsoft frontpage anda.

 

Video ini merupakan rakaman screen dan suara (Syarahan) secara langsung dan serentak ketika saya membuat laman web menggunakan microsoft frontpage. Sambil buat, saya akan bercakap,menjelaskan fungsi butang-butang, menaip kod-kod, memberi penyelesaian masalah-masalah, memasukkan script-script, gambar, animasi dan sebagainya. Ia terakam dari laman web itu kosong sehinggalah menjadi laman web yang canggih, bergerak-gerak, banyak gambar dan mukasurat  serta banyak fungsi automatik seperti sebuah laman-laman web perniagaan internet. Rakaman inilah yang membantu anda membina laman web step by step. Tambahan pula tools freeware disertakan dalam cd ini. (Microsoft frontpage beli sendiri la.... itu bukan freeware). Berpuluh E-book mengenai laman web dan tips-tips buat duit di internet juga disertakan. (ini bonus free, sesuai bagi yang suka membaca sahaja sebab beribu muka surat dan berpuluh topik)

 

 

 

Malas membaca? ingin terus tempah? Sila klik disini.

 

 

Lihat Cd diatas? Ini bukan Cd biasa. Cd ini akan mengajar dari kosong seperti kertas kosong hingga menjadi satu laman web yang profesional. Saya ingin menjual kepada anda ilmu yang unik, petua yang pantas dan teknik yang jarang anda temui dimana-mana. Semuanya ada didalam Cd Tersebut. Ingat ! ini bukan e-book ! Saya jual video ! anda tidak akan cepat pandai jika saya mengajar anda dengan e-book. E-book, anda boleh baca tetapi kalau saya, saya akan cepat mengantuk, tidur dan sambung esok. E-book tidak boleh disertakan dengan gambar bergerak, kalau ada yang buat ebook bersama video saya lebih suka panggil ebook dan evideo, Ebook tidak boleh membaca untuk anda. Video boleh ! Sebab itulah saya guna video untuk mengajar anda. Ini Fakta ! Satu minit penerangan didalam video adalah sama atau lebih daripada 3 muka surat didalam e-book. Sebab itu kita lihat apabila sesorang menerbitkan buku, mereka akan wujudkan pula seminar. Mereka kata "...tidak semua perkara dapat dibukukan...." atau "...kandungan buku adalah terhad..." Konsep seminar adalah sama dengan video rakaman saya, boleh lihat, boleh dengar, boleh baca ! soal jawab anda boleh lakukan melalui email atau laman web saya.

 

 

Dibawah adalah ringkasan pecahan module yang ada dalam cd-cd tersebut (kita anggap semua cd tersebut digabungkan jadi 100%)

 

 

Saya mahu anda cepat faham ! Saya tidak mahu anda tidur ! Saya tidak mahu anda ketinggalan dalam dunia digital ! Saya tidak mahu anda rugi !

Ini kata-kata saya ! jika saya mengambil masa lebih 6 tahun untuk mengkaji dan menguasai ilmu membina laman web  dengan cemerlang. Anda kini boleh menguasainya dan berdikari dalam masa hanya 1 hari sahaja. Dengan video, saya akan mengajar anda bukan sahaja asas tetapi sehingga anda pandai memanipulasikan laman web yang anda bina. Didalam video ini anda akan melihat secara langsung bagaimana saya membuat laman web . Semua teknik telah dirakam di dalamnya dan ianya tidak kurang dari 4 Cd. Tidak kurang dari 4 jam ! .Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang mendengar suara saya dan penerangan saya dengan begitu jelas lagi terperinci, teratur dan paling mudah faham. 

 

Malas membaca? ingin terus tempah? Sila klik disini.

 

Ramai yang suka cara penyampaian yang ada didalam Cd ini dimana mereka telah menelefon saya dan mengatakan mereka tidak bosan menontonnya dan mendengarnya. Malah ada diantara mereka yang telah menunjukkan laman web mereka yang telah diterbitkan online untuk kami lihat. Mereka telah berjaya mewujudkan perniagaan online mereka dan akan memperbaiki lagi mutu design dan animasi seperti yang diajarkan didalam Cd ini. Kami pula merasa bangga. Berkenaan kelas atau kuliah tu nantilah kami fikirkan sendiri. Kami mendapat maklumbalas yang mahu kami mengajar secara langsung supaya mereka dapat mempelajari lebih banyak lagi. !!.

 

 

 

 

Lihatlah antara resit Poslaju yang kami terima apabila menghantar Cd tersebut kepada pelanggan kami. Ramai yang telah membelinya dan memilikinya dan semakin hangat !! Kami memberi jaminan, jika hari ini kami terima bayaran, esok kami pos menggunakan pos laju (kecuali hari jumaat, hari isnin baru kami pos dengan poslaju). Jika tiada aral, masa yang diperlukan untuk produk ini sampai ketangan anda adalah tidak sampai 2 hari !!

 

Cepat-cepatlah anda beli dan belajar buat laman web, kemudian jana pendapatan melalui laman web !!

 

Lihat screen shot video dibawah, antara yang saya ajar.... saya ajar dari bawah dahulu hingga ke yang lebih profesional, penuh tips dan triks.

 

Saya ajar anda macammana hendak upload laman web supaya online dan dapat dilihat diseluruh dunia...
Ini hasil design yang cantik, yang saya ajar dalam konteks menukar ke design baru paling pantas untuk semua halaman web....
Saya juga mengajar anda cara memanipulasikan coding javascript  (animatian, powerful tools), 
Coding tips trick memang ada... kalau tak, mana nak best laman web tu tul tak... penerangan yang saya beri gerenti anda boleh faham....
Saya juga mengajar anda cara letak coding D (animatian, powerful tools)...
Saya juga mengajar cara letak coding Meta tag sebelum nie (Search Engine Optimization, SEO)....

 

Banyak lagi yang saya tak tunjuk pada anda disini tapi saya letak dan ajar di dalam cd ini... biar anda surprise dan teruja. Hendak tahu? beli cd ini. Ada yang tanya apa kelebihan cd ini, pada saya cd ini banyak kelebihan sebab saya yang membuatnya, bagi pakar laman web lain juga, cd ini mungkin ada kelebihan. Nak tahu beli cd ini. Bagi buta IT, tiada pengalaman buat laman web atau separuh-separuh, memang cd ini sangat-sangat sesuai. Rugi jika tidak beli. Itu jawapan saya. Ini video bersuara !!  :) .

 

 

Saya adalah guru anda yang boleh anda bergantung harap ! Saya ajar anda dari membina laman web sehingga boleh diterbitkan dan dilihat di seluruh dunia

 

Tidak ada yang percuma didalam dunia ini. Masuk tandas pun kena bayar 30sen. Adakah anda fikir akan ada orang sanggup membuat laman web untuk anda dengan percuma? Kalau tolong sikit-sikit memang boleh. Cuba minta mereka buat satu website penuh, memang anda akan menerima kutukan. Adakah mereka kedekut? tidak mahu tolong bangsa? Tidak, mereka bukan kedekut atau tidak tolong bangsa, tetapi masa itu emas, mereka ada komitment. Saya percaya jika anda pelajar IT universiti, anda akan tahu betapa peritnya belajar, habis duit dan sebagainya. Jadi sudah tentulah anda inginkan pulangan. Malahan mempelajari cara membuat laman web memang mudah, tetapi membina adalah memakan masa. Ini belum lagi penyelenggaraan. Kalau anda berduit, kaya, jangan beli Cd Video saya. Upah sahaja orang lain, sekurang-kurangnya orang itu dapat cari makan. Tapi kalau anda tiada duit, kurang duit dan hendak juga membina laman web, tetapi tidak tahu, beli Cd Video saya. kalau anda yang buat laman web tersebut, sampai bila-bila pun anda tidak perlu bayar apa-apa, dapat percuma.

 

Cd Video saya adalah sangat-sangat murah.

 

Malas membaca? ingin terus tempah? Sila klik disini.

 

 

Dahulu, saya juga adalah seperti anda, tidak pandai membuat  laman web. Tetapi disebabkan minat mempelajari ilmu komputer. Secara tidak langsung saya mengkaji cara membuat laman web secara bersendirian dari tahun 1998 hinggalah sekarang. Hasilnya, anda boleh lihat sendiri di www.plazacentre.net dan www.aisbird.com .Saya sudah mampu membina laman web baru dengan design baru hanya dalam masa dua jam. Saya mengambil masa 6 tahun untuk mencari formula yang sesuai. Sudah tiba masanya saya mengajar anda. Jika anda ingin belajar sendiri anda akan memakan masa bertahun. Anda perlu berguru ! .Tetapi untuk berguru dengan mereka melalui mana-mana bengkel, pusat-pusat pendidikan adalah mahal. Kenapa mahal? Sebab mereka menanggung kos dewan, makan, air-cond dan sebagainya. Sebab itu juga mereka mengajar peserta dalam bilangan yang ramai supaya dapat menampung kos dan mendapat untung. Secara tidak langsung anda kekurangan diberi perhatian. Masa mempelajari 15 minit boleh menjadi 3 jam selagi ada orang lain tidak faham. Esok sambung lagi, bayar lagi. Anda ada duit lebih dari RM500? sanggup belanjakannya dengan bengkel dan pusat tersebut? jika ya jangan beli video cd ini. Tetapi jika anda tiada duit atau ada duit tetapi ingin berjimat dan tahu pentingnya duit, sila beli Cd Video saya.

 

Malas membaca? ingin terus tempah? Sila klik disini.

 

 

Ingatlah ! Minyak sudahlah mahal ! Nilai duit makin kecil ! Simpanlah duit dalam bank untuk masa sesak kemudian hari.

 

Siapa yang harus membeli CD video membina laman web saya

  1. Individu yang memang buta IT, Buta butang komputer dan memang tidak pernah menyentuh perisian Microsoft Frontpage (Microsoft Office)

  2. Individu yang ingin menambah ilmu membina laman web  sedia ada

 

Siapa yang tidak boleh membeli CD video membina laman web saya

  1. Mereka yang bergelar pakar laman web atau telah mewujudkan laman web dengan jayanya dan telah dilihat diseluruh dunia

  2. Mereka yang tidak mahu mencari duit melalui aktiviti jual beli atau iklan di internet

Kalau saya adalah anda, saya akan beli dan buat laman web dan berniaga secara online walaupun sedang makan gaji ! 

 

Ada lagi ! sesuatu yang akan mengejutkan anda dan membuat anda rasa happy sangat membeli Cd tersebut... semuanya ada didalam Cd-Cd tersebut dan anda juga akan diberi satu kata laluan khas untuk masuk ke laman web  rahsia dimana anda boleh upload video baru sebagai "update" penyokong Cd video membina laman web yang anda beli secara percuma (dihasilkan berdasarkan soal jawap antara pembeli dan kami)

 

Sudahlah tu, tidak perlu baca lagi ! Tempahlah sekarang ! Ilmu yang bernilai lebih RM500 ini saya jual cuma RM40.00 sahaja. Anda boleh lihat dan ulang sebanyak mana anda mahu, semuanya ada disitu.

Anda akan untung beribu-ribu atau lebih, hasil daripada ilmu yang akan saya sampaikan melalui laman web ini. Sila klik disini.