MENU >>   Ucapan Pengarah | Produk dan Khidmat | Borang Pendaftaran Ahli Baru | Akaun Ahli (Control Panel) | Soalan Yang Sering Ditanya

HOT PEPPER SPRAY

 

Mengenai produk :: Kes-kes jenayah di Malaysia :: Kaedah menjaga keselamatan diri :: Borang pesanan :: Prosedur pembelian dan penghantaran produk

 

Mengenai Produk

 

 

     Produk Hot Pepper Spray adalah produk bercili yang direka cipta untuk memberi perlindungan kepada mana-mana individu umumnya dan kepada kaum perempuan khasnya.Ianya sebagai alat bagi menghalang perlakuan tidak baik oleh seseorang individu terhadap diri anda sendiri seperti rompakan, ragut, rogol, buli dan seangkatan dengannya.

 

 • Pancutan boleh mencapai jarak sehingga 7 kaki.

 • Bau yang sangat menyengat dan memedihkan mata walaupun terkena pada baju. 

 • Tidak merosakkan kulit atau melekat pada pakaian

 • Penyerang yang terkena akan terbatuk-batuk dan terganggu.

 • Tarikh luput adalah 4 tahun dari tarikh anda beli.

 • Disertakan dengan pengunci keselamatan supaya tidak tertekan punatnya secara sengaja.

Kenapa Anda Mesti Membeli Hot Pepper Spray Kami?

 

 1. Jenayah semakin menular dan anda sendiri tahu banyak kes telah diumumkan disurat khabar.

 2. Anda tiada senjata dan tidak boleh membawa senjata seperti pisau, parang dan sebagainya (yang tajam dan boleh melukakan). Hot pepper Spray dibenarkan untuk dibawa dimana-mana kawasan di Malaysia.

 3. Anda ada keluarga, saudara mara atau anak-anak yang perlu untuk dilindungi.

 4. Anda adalah samaada pelajar, kaum perempuan dan individu yang mungkin sering keluar secara berseorangan. Anda mungkin jauh dari keluarga.

 5. Anda sedang dikelilingi individu-individu yang anda tidak kenal asal-usulnya dan tidak tahu niat jahatnya pada anda.

 

Hot Pepper Spray yang saya jual amat sesuai untuk semua jenis golongan 15 tahun keatas. Botol yang kecil dan ringan adalah satu kelebihan untuk disimpan dimana-mana dan mudah untuk dibawa.

 

Saya mengesyorkan anda membeli 1 set dimana terdapat dua botol Hot Pepper Spray. 1 botol untuk digunakan dan 1 lagi sebagai extra / backup jika kehabisan.

 

Harga sebotol Hot Pepper Spray di pasaran semasa dimana-mana kedai runcit biasa ialah RM29.90sen. Saya menjual kepada anda 1 set yang mengandungi dua botol Hot Pepper Spray, jadi jumlah harga 1 set ialah RM29.90 x 2 =  RM59.80

 

Anda tidak perlu menghabiskan duit minyak untuk mencari syarikat kami atau berjumpa dengan kami di suatu tempat. Harga minyak baru-baru ini telah naik 30sen. Apalah faedahnya jika anda hilang duit minyak dan maintainance sebanyak RM10.00 semata-mata berjumpa dengan kami.

 

Setelah anda membuat pembayaran melaui Maybank / Maybank2u.com Kami sendiri akan menghantarnya melalui pos berdaftar dan perbelanjaan penghantaran tersebut akan ditanggung oleh kami.

 

Barang yang anda beli dijamin selamat sampai ke rumah anda.