MENU >>   Ucapan Pengarah | Produk dan Khidmat | Pendaftaran Ahli Rakan Niaga Baru (Percuma) | Login | Soalan Yang Sering Ditanya

 

 

KATA-KATA ALUAN

Assalamualaikum, salam saya pada yang seagama dengan saya (ISLAM) dan salam sejahtera saya ucapkan kepada yang bukan seagama dengan saya.

 

Saya rasa gembira kerana dapat menghasil halaman ini dengan jayanya. Apa yang paling menggembirakan saya adalah kemunculan saudara/i melayari halaman saya ini dan membaca yang saya percaya saudara/i pasti berminat dengan apa yang dikemukakan di halaman web ini.

 

Ini adalah halaman produk-produk berkualiti dan peluang bagi anda menjana pendapatan sampingan melebihi 3 angka.

 

Saya berasa amat senang hati kerana dapat menawarkan beberapa jenis produk yang saya jangka amat berguna malahan sangat bernilai dibeli oleh saudara/i. Produk-produk tersebut telah saya senaraikan pada sebelah kiri halaman ini.

 

Saya mengesyorkan saudara/i membeli dan mencuba produk-produk tersebut. Saya jamin, saudara/i pasti akan berasa selesa dan berpuas hati dengan kualiti produk-produk tersebut. Silalah klik pada link senarai produk-produk disebelah kiri, disana saudara/i akan didedahkan segala selok-belok dan motif persoalan "mengapa saudara/i perlu membeli produk-produk tersebut" Produk-produk ini bakal menggegarkan pasaran-pasaran di negara kita.

 

Saya juga sangat menggalakkan saudara/i menjadi agen pemasaran kami. Tidak perlu beli stok, tidak perlu bersusah payah hingga berpeluh. Setiap agen kami akan mendapat komisen yang tinggi sehingga 2 level. Setelah mendaftar saudara/i akan diberi link atas nama saudara/i (mengikut logon ID). Saudara/i hanya perlu edar alamat link tersebut melalui email rakan-rakan, laman web saudara/i jika ada atau apa jua cara saudara/i (Jangan gunakan apa-apa cara berbentuk SPAM).

 

Link tersebut akan membawa ke halaman web kami seperti yang saudara/i lihat sekarang. Secara automatik apabila pelawat tersebut membeli produk kami, menghantar maklumat pembelian melalui borang pesanan kami, kami akan mendapat email tersebut beserta dengan nama saudara/i (sebagai orang yang memperkenalkan produk kami) dan nama serta butir pembeli tersebut.

 

Setelah pembayaran telah dibuat oleh pembeli, saya akan membayar komisen saudara/i (hanya melalui akaun Maybank sahaja). Pembungkusan dan penghantaran produk akan dilakukan oleh saya dan staff-staff saya sendiri. Sangat mudahkan.

 

Lihat prosedur kami berurusniaga dengan pembeli dan cara pembayaran kepada anda dibuat (klik disini)

 

Saya jamin produk saya adalah lain dari yang lain dan harganya adalah seperti harga pasaran. Tidak seperti sesetengah MLM yang menawarkan produk-produk pada harga lebih mahal.

 

Akhir sekali, saya mengucapkan terima kasih. Saya terharu saudara/i sudi membaca kata-kata aluan ini hingga ke ayat yang terakhir. Sekiranya ada sebarang cadangan, sokongan atau kritikan, saya sedia menerima sebagai sesuatu yang positif dan akan memperbaiki mutu kerja kami demi kepuasan pelanggan.

 

Terima kasih sekali lagi

 

 

 

Yang Benar

Tuan punya plazacentre.net

(Wakil Time To Plug Network Enterprise.)